Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μπρόκολο με κάσιους

(4 μερίδες)


Συστατικά

½  Kg μπρόκολο κομμένο σε μπουκετάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 λειωμένες σκελίδες σκόρδου
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ άνθος αλός
1/2 φλ. ωμά κάσιους


Εκτέλεση:

Μπλανσάρετε σε γουώκ ή αντικολλητικό σκεύος με λίγο νερό το μπρόκολο για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε το τα κάσιους, το  σκόρδο, το μπούκοβο και το αλάτι και ανεβάστε τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για 2 λεπτά. Προσθέστε το λάδι, κλείστε τη φωτιά και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετέ το ζεστό.

1 σχόλιο: