Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ


O Richard Beliveau, καθηγητής βιοχημείας και χειρουργικής στο πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ και  διευθυντής του Μοριακού Ιατρικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείο UQAM-Saint-Justine έχει διακριθεί για τις ανακαλύψεις του στην έρευνα κατά του καρκίνου. Με τον συνεργάτη του Denis Gingras συνέγραψε το πολύ ενδιαφέρον αυτό βιβλίο συνοψίζοντας την έρευνά του πάνω στις τροφές που καταπολεμούν τον καρκίνο. Στο πρώτο μέρος με απλή βιολογία μας εξηγεί το τι είναι ο καρκίνος, συνεχίζει με την τεκμηρίωση της φυτοθεραπείας και κλείνει με την αναλυτική δράση των κύριων αντικαρκινικών τροφών. Από όσα έχω διαβάσει, η πιο τεκμηριωμένη και επιστημονική θεώρηση  της προστατευτικής δράσης των φρούτων και λαχανικών  για την καταπολέμηση της φλεγμονής και μιας από τις δύσκολες συνέπειές της, του καρκίνου. Αξίζει να το διαβάσετε.


Richard Beliveau - Denis Gingras
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Εκδοτικός Οίκος : ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
μεταφραστής : ΧΑΛΙΩΡΗ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου